Kontakt os

Til hjemme og erhverv

Der er landsdækkende bytteservice

Kontorartikler

Hos os finder du stort set alt til at forsyne dig. Vores sortiment spænder fra kuglepenne, stifter, ringbind, makulatorer, tape, clips, kopipapir, pencils, kalendere, tastatur, mus, post-it, lommeregner, m.fl. Så mangler du artikler, der kan lette det daglige arbejde – ja, så er du kommet til det helt rette sted. Vi forhandler også lodder samt opgavebøger, kryds og tværs m.m.

Kort til fødselsdag og konfirmation, kort med musik samt hobbyartikler som perler, foam clay, silk clay, malerlærreder, akrylmaling, akvarelmaling m.m

Vi hjælper dig

Vælg den rette blæk

Kon-Tur Sæby har et stort udvalg af blæk til din printer og vi hjælper dig med at finde den rigtige.

Kontorartikler

Stort udvalg

Alt hvad du skal brug i hjemmet og på arbejdspladsen, samt til skolestart eller videregående uddannelse.

Kon-Tur

Der er landsdækkende bytteservice

Med over 65 butikker kan du bytte i hele danmark

 

Malebøger

Dagbog

Opgavehæfter

Er både super sjove og en spændende måde at være kreativ på.

Mandalas er meget mere end bare figurer i en malebog.
Motiverne er cirkelrunde mønstre, der ender med at blive de mest farvestrålende kunstværker. At male Mandalas er en kreativ og beroligende aktivitet i en ellers hektisk tid. Det anbefales, at male Mandalas udefra og indefter. Vigtigst er dog, at der ikke males vildt og ustruktureret, men at der følges en retning. Det systematiske forløb styrker koncentrationsevnen. At farvelægge en Mandala er meditation i bevægelse. Både børn og voksne oplever ro og afspænding.

Modellervoks

og perler

Foam Clay, Silk Clay – Perler og kreative sæt – Kreativt legetøj, HAMA perler, sæt gang i din kreativitet med perler, mønstre og plader. Med perleleg træner du ikke blot motorik og logik, du lader også kreativiteten få vinger. Vores produkter er en kreativ udfordring for børn helt ned til 3 år og bliver hos mange i årevis som en farverig, hyggelig og udviklende leg og hobby.

Kunstnerartikler

Malerlærreder, akrylmaling, akvarelmaling m.m.

Vi fører tegneartikler fra kendte mærker, og har altid et stort udvalg, der sikrer at du kan finde det, der matcher dine behov.
Er du mere til tegnekul og blyanter finder du også det.

Spørg os bare

Vi elsker glade kunder

Få hjælp til valg af

din nye skoletaske